У російському Таганрозі стався потужний вибух. ВІДЕО

У російському Таганрозі стався потужний вибух. ВІДЕО

У місті Таганрог Ростовської області російської федерації у п'ятницю, 28 липня, стався потужний вибух.

Про це пишуть росЗМІ.

Деякі медіа пишуть, що у найближчих будинках вибуховою хвилею вибило вікна.

За попередніми даними, вибух стався неподалік Олександрівської площі у дворі Державного банку.

У той же час російські пропагандисти заявляють про ракетний удар.

На місце вже поспішили медики та поліцейські. За попередньою інформацією, під завалами в ресторані "Чехів сад", що знаходиться поряд із місцем вибуху, перебувають люди.

Вже відомо про щонайменше трьох постраждалих. Інформації про загиблих наразі немає.

Нагадаємо, вибухи в Криму, які 24 липня стривожили як мешканців поки що окупованого росіянами півострова, так і так звану місцеву “владу”, не залишися без уваги української Держприкордонслужби та Мінцифри. У ДПСУ зазначили, що “у Джанкойському районі припекло” і сонцезахисний крем російським загарбникам не допоможе.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров відреагував на вибухи в Криму та на російських складах. За його словами, важливо також розібратися з Кримським мостом.

“Важливіше підірвати головну комунікацію – Кримський міст. Бо це головна військова комунікація, що дозволяє російським окупантам закладати в Криму потужні склади – це своєрідні хаби, з яких вони далі постачають боєприпаси на окуповані території”, – розповів Чубаров.

Як писав "Ми-Україна" раніше, суд заарештував військкома Рівненщини, який побив військового битою.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.