Гребля з машин: у російському Сочі стався масштабний потоп (відео)

Гребля з машин: у російському Сочі стався масштабний потоп (відео)

Вулиці міста Сочі, що в росії, перетворилися на річки через зливу. За словами місцевих жителів, через неправильне паркування з машин утворилася своєрідна гребля. Деякі машини дощем змило в яр.

Про це пишуть росЗМІ.

Стихійна річка затопила дороги та деякі будинки до першого поверху. На місці з ранку працюють рятувальники.

У місті Хоста змило асфальт та автомобілі, внаслідок чого утворилася "гребля" з машин на одній із вулиць. У регіоні оголошено штормове попередження, яке діятиме до 10 липня.

9 та 10 липня на території Сочі очікуються сильні дощі, зливи з грозами та градом. На річках можливі різкі підйоми рівнів води, подекуди з досягненням несприятливих позначок.

Зростає ризик сходження селевих потоків малого обсягу. Під час грози — шквалисте посилення вітру до 15–17 метрів за секунду. На ділянці Магри - Веселе є небезпека формування смерчів над морем.

Аналогічна ситуація у місті була у червні. Тоді після сильних дощів вулиці пішли під воду. Вода в річках піднялася вище за норму, а місцеві чиновники заявили про "небезпечне явище".

“В результаті сталося підтоплення автомобілів, прибудинкових територій, цокольних приміщень та приміщень на перших поверхах… Стихія пошкодила мережі газопроводу. На місцях працюють аварійні бригади”, – вказано у повідомлені оперативного штабу регіону.

У Краснодарському краї окрім Сочі підтопило також Отрадненський район. Там із берегів вийшла річка Кува. Наразі відомо про підтоплення понад 100 будинків.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, TikTok презентував музичний стримінговий сервіс TikTok Music, де можна не тільки слухати музику, а й ділитися треками, що сподобалися, і завантажувати їх.

Головне