У російському Новосибірську горить склад з пальним (відео)

У російському Новосибірську горить склад з пальним (відео)

У Новосибірську, що в російській федерації, виникла пожежа на складі, де зберігалися паливно-мастильні матеріали.

Про це повідомляє російське МНС.

Вогонь спалахнув на покрівлі будівлі, охопивши площу 4,5 тис. кв. м.

На місці події працюють 55 спеціалістів і 16 одиниць техніки. Рівень пожежі було підвищено з другого до третього номера.

За попередньою інформацією, постраждали двоє людей - їх винесли з будівлі і намагаються реанімувати.

Як повідомили у російському МНС, пожежу в Новосибірську вдалося загасити на площі 2 450 квадратних метрів. За їхніми словами, фахівці нібито зупинили поширення вогню на значну площу.

На відеозаписах можна побачити, як через пожежу у місті утворився великий стовп чорного густого диму. Його помічали у різних районах Новосибірська.

Напередодні під час пожежі на нафтопереробному заводі в Ухті (республіка Комі, росія), дві людини загинуло та четверо відправлені до лікарні. Очевидці повідомляють, що перед початком пожежі вони чули кілька “хлопків”.

За інформацією МНС, спалах на нафтопереробному підприємстві розпочався у резервуарі РВС-10000. На місці події працюють співробітники оперативних служб. Йде охолодження резервуару.

Двоє осіб померли на місці, ще чотирьох госпіталізовано через отруєння продуктами горіння та опіки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, інтенсивні дощі спричинили повені на півдні Німеччини, що змусило оголосити режим природної катастрофи у десяти баварських громадах. Рятувальники проводять евакуацію населення.

Головне