У російському Новочеркаську сталася пожежа на електростанції (відео)

У російському Новочеркаську сталася пожежа на електростанції (відео)

У росії сталася пожежа на трансформаторній підстанції Новочеркаської Державної районної електростанції.

Про це пише низка росЗМІ.

Губернатор Ростовської області Василь Голубєв повідомив, що два енергоблоки ДРЕС тимчасово припинили свою роботу. Місто частково було без світла.

Через пожежу автоматично відключилися високовольтні лінії 330 кВ – Тихорецька та Ростовська. З експлуатації тимчасово виведено два енергоблоки ДРЕС.

Електростанція на півдні росії нібито була атакована дронами.

Місцеві жителі зафіксували звуки польоту дронів над областю, їх кількість становила не менше десяти. Пізніше були почуті вибухи у районі Новочеркаської ДРЕС. На відеозаписах видно вибухи, які спричинили пожежу.

У Міноборони рф відзвітували, що над областю нібито знищили 11 безпілотників.

Слід відзначити, що Новочеркаська ГРЕС є найбільшою теплоелектростанцією в регіоні та другою за потужністю після Ростовської АЕС в Ростовській області.

Напередодні на території тимчасово окупованого Криму сталася серія вибухів. Є влучання дронів по нафтобазі біля селища Гвардійське. За даними ЗМІ, після атаки дронів у Гвардійському регіоні горіла нафтобаза, яка розташована поруч із залізничною станцією Остряково. Також можливість враження цілей не виключається і для гарнізону Гвардійського.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російська федерація також почала розробляти морські дрони. Наразі спроби повторити українсьі дрони у окупантів безуспішні.

Головне