У російському Ярославлі спалахнув завод (фото і відео)

У російському Ярославлі спалахнув завод (фото і відео)

У місті Ярославль, росія, в середу, 29 листопада, виникла пожежа на заводі, спеціалізованому на виробництві та переробці паперу.

Про це пишуть росЗМІ.

Вогонь спалахнув на заводі з виробництва та переробки паперу "Еконогенерація. Пожежа сталася в офісному цеху, що виготовляє картон. За попередньою інформацією, вогонь охопив тисячу квадратних метрів, але його вже локалізували. Троє людей постраждали, їх доставили до лікарні з опіками.

На відео, що з'явилося в мережі, видно потужний вогонь та чорний дим, а для гасіння використали автовишку.

Останнім часом в росії відзначається збільшення кількості пожеж, що часто трапляються як у Москві, так і в інших регіонах, включаючи порти, військові об'єкти і заводи.

Наприклад, 27 листопада у Якутську загорівся меблевий цех в торговельному центрі, що призвело до повного знищення гіпермаркету на площі до 7 тис. кв. м.

А 24 листопада у рф заявили про атаку дронів на військову частину у Волгоградській області. Тоді нібито всі дрони знищили силами РЕБ, а один із безпілотників упав на території частини та вибухнув.

Там зазаначають, що постраждалих та руйнувань немає.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, Дмитро Кулеба відповів на пропозиції віддати території України в обмін на членство у НАТО.
 
 
 

Головне