У російському Дзержинську пролунав вибух на нафтохімічному заводі. Фото

У російському Дзержинську пролунав вибух на нафтохімічному заводі. Фото

У Нижегородській області росії, в місті Дзержинську, пролунав вибух на нафтохімічному заводі АТ "СИБУР-Нафтохім".

Про це повідомили місцеві Telegram-канали.

"На підприємстві горить виробнича установка, що містить хімречовину та кисень", - йдеться у повідомленні.

При цьому залишається загроза повторно вибуху, площа пожежі поки уточнюється. Крім того, пожежі вже присвоїли другий ранг. Більше подробиць про те, що трапилося, поки що не розголошували.

"СИБУР-Нафтохім" - це підприємство СИБУРа з випуску нафтохімічної продукції. Воно розташоване в місті Дзержинську Нижегородської області. Підприємство займається виробництвом акрилової кислоти та ефірів, окису етилену і гліколів та енерговиробництвом.

Нагадаємо, площа лісових пожеж у Якутії – найбільшої республіки у складі рф – станом на ранок 4 липня склала 97 000 га. За минулу добу вона зросла на 36 000 га. Відповідні дані навів заступник міністра екології, природокористування та лісового господарства Якутії Андрій Коноплев. Наразі над ліквідацією вогню в регіоні працюють 737 осіб, 38 одиниць техніки та авіація.

3 липня у Якутії через природні пожежі було запроваджено режим надзвичайної ситуації.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у російському Нижньому Новгороді у четвер, 29 червня, спалахнула сильна пожежа. Росіяни заявляють, що загоряння виникло на території заводу “Бальзам”. Мешканці Нижнього Новгорода у соцмережах розповідають, що перед пожежею нібито чули звук вибуху. Після цього над російським містом з’явився величезний стовп чорного диму. Його помітно у різних районах.

Головне