У російському Бєлгороді прогриміли вибухи

У російському Бєлгороді прогриміли вибухи

В російському Бєлгороді прогриміла серія потужних вибухів у ніч на 27 березня. Відомо про одного постраждалого.

Про це пишуть росЗМІ.

Цю інформацію підтверджують також відеозаписи, зафіксовані місцевими жителями. Місцеві новинні канали повідомляють про збиття 18 повітряних цілей над містом і районом. Це призвело до пошкодження будинків та автомобілів, і один чоловік отримав поранення.

За попередніми звітами окупантів, у місті нібито спрацювали їхні засоби ППО. Увечері 26 березня в Бєлгороді відбулися сильні вибухи.Свідки стверджують, що близько о 22:45 були чутні гучні звуки у небі, а також спостерігалися яскраві спалахи.

24 березня російська федерація також заявили про атаку двох населених пунктів у Бєлгородській області, в результаті обстрілу постраждало двоє людей.

Обстріл відбувся на околиці села Муром Шебекинського міського округу, під час обстрілу один чоловік знаходився на вулиці, лікарі діагностували осколкові поранення голови, нижніх кінцівок та поперекової області. 

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як писав "Ми-Україна" раніше, українські міста в ніч на 27 березня знову були піддані атакам з боку російських окупантів 13 безпілотними літальними апаратами типу "Shahed". За допомогою засобів протиповітряної оборони України вдалося знищити 10 з них.

Головне