У росії знову "заарештували" Буданова: визнали винним у понад 100 "терактах"

У росії знову

Слідство у рф обвинуватило очільника воєнної розвідки України Кирила Буданова у вчиненні 104 "терористичних актів". Суд постановив взяти його під варту.

"Постановою Басманного районного суду міста Москви щодо Буданова Кирила Олексійовича обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту на строк два місяці", - вказано у повідомленні московських судів загальної юрисдикції.

У ньому також зазначається, що вказаний термін почне діяти від моменту екстрадиції Буданова в рф або його затримання на території держави.

Як відомо, Буданова вже "заарештовував" російський суд. Так, цьогоріч у квітні начальника Головного управління розвідки заочно заарештували у справі про "теракт" на Керченському мосту. Очільник воєнної розвідки тоді досить іронічно прокоментував свій "арешт" та пообіцяв працювати "ще краще". 

Нагадаємо, сумарно, починаючи з 2014 року, Буданов пережив вже понад 10 замахів. Одним з останніх був ракетний удар по будівлі ГУР на Рибальському острові у Києві.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 28 листопада стало відомо про отруєння дружини Буданова та кількох співробітників ГУР МО важкими металами. Ексочільник Служби зовнішньої розвідки України Валерій Кондратюк заявив, що до цього причетні російські спецслужби, на підтвердження чого є беззаперечні докази.

 

Головне