У росії злетів у повітря склад боєкомплектів (відео)

У росії злетів у повітря склад боєкомплектів (відео)

У російській Котлубані на Волгоградщині вибухнув склад з боєприпасами. Ймовірна причина - удар дронами-камікадзе.

РосЗМІ пишуть, що там наразі велика пожежа, яка супроводжується детонацією. 

Крім того, масштабна пожежа охопила аеродром "Балтимор" в Єйську.

За словами радника маріупольського міського голови Петра Андрющенка, російська ППО “відпрацьовувала” впритул до складів військового призначення. Селище Котлубань розташоване в Городищенському районі Волгоградської області за понад 600 км від України. 

Також він написав про пожежу, що сталась після “відпрацювання” ППО на території  військового аеродрому Мілерово у Ростовській області.

В Міноборони рф заявили про нібито збиття 125 безпілотників цієї ночі: 67 - у Волгоградській області, по 17 - у Бєлгородській та Воронезькій областях, 18 - у Ростовській області, по одному у Брянській та Курській областях, а також у Краснодарському краї та ще три дрони над акваторією Азовського моря.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 28 вересня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на ще майже 1200 солдатів армії рф. Сили оборони України також знищили дев'ять танків, майже чотири десятки броньованих бойових машини, 62 артсистеми та засіб ППО.

Як писав “Ми-Україна” раніше, місто Запоріжжя вранці 29 вересня пережило більш як 10 авіаударів протягом лише 35 хвилин - з 5:25 до 6:00 ранку.

Головне