У росії учасники руху опору підпалили залізницю: що відомо

У росії учасники руху опору підпалили залізницю: що відомо

У російській федерації учасники руху опору спалили кілька релейних шаф на залізниці. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Невідомі противники путінського режиму вкотре спалили декілька релейних шаф на залізниці та інших об’єктах, які використовуються для логістики окупаційних терористичних військ", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що нциденти сталися в районах Саратова, Ярославля та Дзержинська.

Внаслідок пожежі були пошкоджені декілька релейних шаф на обʼєктах, які використовуються рф.

"Завдяки діям руху опору на території РФ вдалось паралізувати залізничне сполучення у центральній частині росії. Воєнна розвідка пообіцяла, що "так палатиме і далі", допоки Кремль продовжує війну проти України", - зазначили в ГУР.

Нагадаємо, що російська державна залізнична компанія "Росі́йські залізниці" ("Российские железные дороги", РЖД) заявила про неправомірне захоплення її фінською "колегою" - VR Group - чотирьох високошвидкісних електро поїздів Allegro.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, після знищення Україною низки російських суден у Чорному морі ворог розосередив своє корабельне угруповання таким чином, що в акваторії поблизу поки що окупованого Криму залишилися лише патрульні кораблі

Головне