У росії пройшли антисемітські акції, у Дагестані натовп шукав євреїв у прибулих літаках (відео)

У росії пройшли антисемітські акції, у Дагестані натовп шукав євреїв у прибулих літаках (відео)

У регіонах росії пройшли антисемітські акції. Зокрема ввечері 29 жовтня натовп прорвався до аеропорту у Махачкалі, що в Дагестані, щоб шукати євреїв у літаку, який прибув з Ізраїлю. До цього у ще одному місті цього регіону ізраїльтянам заборонили жити в готелі.

У Махачкалі приземлився борт з Ізраїлю. Біля аеропорту зібрався натовп місцевих жителів, які вимагають вигнати євреїв із регіону.

Пізніше у мережі з’явилося відео, як натовп перевіряє паспорти у пасажирів у машинах, що виїжджають з аеропорту, у пошуках людей, які прилетіли з Ізраїлю. Згодом ці люди прорвалися до аеропорту та оточили літак. До летовища прибули й місцеві силовики.

російське видання "Медуза" з посиланням на місцеві Telegram-канали раніше писало, що ввечері 28 жовтня у Хасав'юрті місцеві жителі влаштували акцію біля готелю "Фламінго" після того, як у мережі поширилися повідомлення про те, що нібито там оселилися ізраїльські біженці.

Силовики дозволили учасникам акції зайти всередину готелю, щоб переконатись, що там лише туристи з різних регіонів росії й громадян Ізраїлю немає, писало видання "Кавказький вузол". Після чого протестувальники розійшлися. А втім, після акції біля готелю повісили оголошення про те, що "вхід ізраїльтянам (євреям) заборонено".

Як писали "Ми-Україна" раніше, Ізраїль ввів війська і танки в північну частину Сектора Газа в рамках другої і більш тривалої фази війни проти ХАМАС.

За словами кількох офіційних осіб, очікується, що кампанія триватиме від шести тижнів до шести місяців.

За словами офіційних осіб, відрізняється від попередніх конфліктів із Сектором Газа, коли планувалося залишити ХАМАС пошкодженим, але стійким.

 

 

Головне