У росіянина, який вкрав єнота з Херсону, знову його вкрали

У росіянина, який вкрав єнота з Херсону, знову його вкрали

У росіянина, який вкрав єнота із місцевого зоопарку Херсона при втечі з міста восени минулого року, знову його вкрали. При чому зробили це "свої ж".

Про це окупант повідомив у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, коли в листопаді 2022 року окупанти тікали з Херсону та правого берега Дніпра, вони також активно грабували місто. Серед вкраденого був і єнот з місцевого зоопарку.

З викраденої тварини вирішили зробити символ окупантів, назвали "Херсі" і створили канал в Telegram під назвою "Єнот з Херсона". У цьому каналі, зокрема, збирали гроші для російських військ.

Однак тепер з'ясувалося, що один з адміністраторів каналу на ім'я Роман "виявився вором" і вкрав єнота та частину грошей та втік. Тепер серед російських блогерів тривають розбірки - хто винен у викраденні раніше викраденого єнота та куди тварина взагалі поділася.

Окупанти пишуть, що проєкт з єнотом закінчився звичайною зрадою. Людину, яка вкрала тваринку, закликають "одуматися", а те що сталось росіяни називають "потужним ударом по людях, які потребували такого світлого образу".

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти можуть вивезти тварин з заповідника "Асканія-Нова", який наразі перебуває під їхнім контролем.

Головне