У Рівному затримали чоловіка, який підпалив двері квартири військовослужбовця

У Рівному затримали чоловіка, який підпалив двері квартири військовослужбовця

У Рівному правоохоронці затримали чоловіків, які спалили авто підприємця. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Також один із зловмисників підпалив двері квартири військового.

"За виконану роботу чоловікам обіцяли щедро заплатити. Проте коштів вони так і не отримали", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що 16 жовтня до поліцейських звернувся 66-річний приватний підприємець із повідомленням про підпал його автомобіля Toyota Yaris. Інцидент стався на вулиці Карнаухова під час комендантської години.

Вже за кілька годин від події силовики затримали фігурантів, які пересувались на автомобілі Volvo.

"Зловмисниками виявилися 30-ти та 33-річний рівняни, які й раніше притягувалися до кримінальної відповідальності", - розповів керівник кримінальної поліції Роман Іващенко.

Чоловіки розповіли, що в соцмережах знайшли пропозицію підзаробити. Потрібно було підпалити будь-яке авто та зняти на відео. Вони купили бензин, а далі один здійснював підпал, а інший знімав на відео.

Крім того, поліцейські з’ясували, що 30-річний фігурант днями підпалив ще й двері квартири по вулиці Миколи Карнаухова, де проживає військовослужбовець.

Слідчі за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 (умисне пошкодження майна шляхом підпалу) Кримінального кодексу України.

Як писали “Ми-Україна” раніше, близько 300 автомобілів військових та волонтерів було знищено у результаті підпалів з початку цього року. 

Головне