У рф зараз немає ресурсів для наступу на Сумщину з Півночі

У рф зараз немає ресурсів для наступу на Сумщину з Півночі

У російських терористів нараз немає сил, щоб наступати на Сумську область з півночі. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.

Як повідомили в Центрі протидії дезінформації, подібна інформація експертів повністю співпадає з російськими наративами "пропаганди страху", які вони поширюють в наш інформаційний простір на фоні посилення обстрілів Сумської області.

Українців закликали довіряти лише офіційним джерелам.

"У рф наразі немає ресурсів для наступальних дій на цьому напрямку, а подібна інформація експертів, що не мають доступу до жодної розвідувальної інформації, повністю співпадає з російськими наративами "пропаганди страху", які вони поширюють в наш інформаційний простір на фоні посилення обстрілів Сумської області", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, після масованих обстрілів росія готує низку інформаційно-психологічних операцій щодо енергетичної інфраструктури України, щоб посіяти паніку серед населення. Про це повідомив Центр протидії дезінформації.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська вчергове атакував Чернігівщину. Про це повідомив очільник Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеслав Чаус.

Головне