У рф заявили про збиття 20 БПЛА над шістьма областями

У рф заявили про збиття 20 БПЛА над шістьма областями

В ніч на 13 вересня російські системи протиповітряної оборони перехопили та знищили 20 безпілотних літальних апаратів над шістьма областями країни. Про це пише міноборони рф.

Згідно з повідомленням, найбільша кількість дронів була збита над Брянською областю - 8 одиниць. Над Білгородською областю було перехоплено 4 БПЛА, над Курською - 3. По два безпілотники були знищені над Смоленською та Орловською областями, а один - над Калузькою.

Російське відомство характеризує цей інцидент як "спробу київського режиму здійснити терористичну атаку з використанням БПЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації".

Варто зазначити, що ця інформація походить з російських джерел і не може бути незалежно перевірена. Українська сторона зазвичай не коментує подібні заяви російського міністерства оборони.

Нагадаємо, російські окупаційні сили завдали ударів по Нікопольському району ввечері та вночі, використовуючи дрони-камікадзе і артилерію. У місті Нікополь поранено 73-річну жінку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, державний департамент США схвалив продаж Ізраїлю великовантажних причепів-цистерн та супутнього обладнання на суму 165 мільйонів доларів. Про це повідомляє Associated Press.

Головне