У рф заявили про "масовану атаку" дронів: горять нафтобаза та електропідстанція

У рф заявили про

Російські пабліки заявили про масовану атаку дронів у ніч проти 9 липня, в обстрілі звинувачують Збройні сили України. Про це повідомило російське міністерство оборони.

ППО нібито збила 38 БПЛА. В одному з районів Ростовської області загорілися трансформатори на електропідстанції, а під Волгоградом горить нафтобаза.

Протягом минулої ночі черговими засобами ППО було знищено та перехоплено три БПЛА над територією Білгородської області, сім - над Курською, два - над Воронезькою, 21 - над Ростовською та ще п'ять дронів над територією Астраханської області.

У місті Калач-на-Дону Волгоградської області спалахнула пожежа на місцевій нафтобазі. Також повідомляють про нібито влучання у хлібзавод. Місцеві кажуть, що в області лунало щонайменше дев'ять вибухів.

У Ростовській області нібито через масовану атаку дронів ЗСУ сталася пожежа на електропідстанції в Родіоново-Несвітайському районі.

У Бєлгородській області повідомили про ймовірний напад з української сторони. Губернатор регіону В'ячеслав Гладков заявив, що внаслідок атак безпілотників загинуло не менше чотирьох осіб. За його словами, ще 12 зазнали поранень, а близько 160 житлових будинків зазнали часткових руйнувань.

Нагадаємо, під час нічних розборів завалів у Шевченківському районі міста знайдено тіло хлопчика. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за минулу добу армія рф втратила ще 1 220 своїх військовослужбовців убитими й пораненими, а також військову техніку. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

 

Головне