У РДК заявили, що понад 7000 авто бєлгородців проїхали гуманітарним коридором для евакуації

У РДК заявили, що понад 7000 авто бєлгородців проїхали гуманітарним коридором для евакуації

Понад 7000 авто бєлгородців проїхали гуманітарним коридором для евакуації. Про це повідомив Російський добровольчий корпус (РДК).

"Про це стало відомо завдяки відомостям, наданим місцевими, опозиційно налаштованими до путінського режиму, правоохоронцями та силовиками", — пояснюють в РДК.

А ще понад 600 авто скористалися евакуаційним коридором із міста Курськ.

"Після закінчення терміну дії гуманітарного коридору буде продовжено знищення військових об'єктів на території Бєлгородської та Курської областей до звільнення регіону від військ кремлівського режиму", – додали у Російському добровольчому корпусі.

Нагадаємо, у російському Бєлгороді, вранці у п’ятницю, під час оголошеної владою ракетної небезпеки, знову пролунали вибухи. Після них у небо піднявся стовп диму.

У місті подекуди щось гримить, гримить та вибуха. У Міноборони рф вже заявили, що ЗСУ атакувала місто "Вампірами". А росЗМІ пишуть, що у регіоні за вчора загинули двоє росіян і щонайменше 19 постраждали.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Бєлгородській області заявили про обстріли низки населених пунктів у ніч проти 14 березня та вранці. В атаці місцева влада звинуватила Україну. Про це повідомив губернатор регіону Вʼячеслав Гладков.

 

Головне