У приватному садочку на Київщині сталася пожежа, евакуювали 21 дитину

У приватному садочку на Київщині сталася пожежа, евакуювали 21 дитину

У приватному дитячому садочку в Київській області сталася пожежа, внаслідок чого з будівлі було евакуйовано 21 дитину.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі. Як зазначається, загоряння виникло у п'ятницю, 9 лютого, зранку в приміщенні приватного закладу дошкільної освіти.

До оперативно-диспетчерської служби Бучанського району повідомлення надійшло об 11:05. Йшлось про загорання в приватному дитячому садочку в селі Софіївська Борщагівка, що поблизу Києва. Рятувальники оперативно прибули на місце виклику. Там вони виявили, що загорання виникло у підвальному приміщенні 11-повехової будівлі, де розташовано садок.

Вихователями садочка евакуйовано 21 дитину. 

Пожежу було ліквідовано вже об 11:35. До гасіння було залучено п'ять одиниць техніки та 22 людини з особового складу. Причини загорання наразі встановлюються. У ДСНС не повідомили, чи є внаслідок пожежі постраждалі.

Нагадаємо, російські окупаційні війська дронами атакували Зміївську громаду Харківської області. У результаті спалахнули будівлі готелю, літнього майданчика та ресторану. Ворожий обстріл стався близько півночі, постраждала інфраструктура у селі Карпове.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, на Житомирщині внаслідок пожежі загинули двоє маленьких дітей. Жертвами стали дівчатка 2021 та 2022 року народження. Ймовірно, загорілися речі та дитяче ліжко, що стояло впритул до груби. За попередньою інформацією, цього дня батьки з трьома старшими дітьми на деякий час пішли до сусідів.

Головне