У Празі група росіян напала на українських волонтерів

У Празі група росіян напала на українських волонтерів

У Празі у суботу, 1 червня, група росіян напала на членів української волонтерської організації Prague Maidan. Про це в соцмерехі Х повідомила представниця організації.

Відомо, що інцидент відбувся на Старомнєстській площі у центрі столиці. Українські волонтери зазначили, що стоять там кожної суботу і їхня діяльність є офіційною.

"Ми волонтеримо кожну суботу, з другої до шостої, маємо намет Russia Hands Off Ukraine. Там стоїмо мирно з мерчем і волонтерською скринькою. Все офіційно, маємо дозвіл", - йдеться в повідомленні.

Нападники вибили телефон в українців та завдали ударів руками та ногами. Бійка супроводжувалася нецензурними висловлюваннями. 

Нагадаємо, що у Чернівцях стався черговий випадок агресивної поведінки громадянина, який ухиляється від виконання військового обов'язку, стосовно військовослужбовця.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати та їхні союзники можуть вжити заходів проти китайських компаній та фінансових установ через підтримку Пекіном російської війни проти України.

Головне