У Повітряних силах пояснили збільшення кількості повітряних тривог

У Повітряних силах пояснили збільшення кількості повітряних тривог

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат пояснив збільшення кількості повітряних тривог останнім часом в українських областях.

Про це Ігнат розповів в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна". За його словами, це пов'язано з інтенсивністю бойових дій на землі, що змушує окупантів піднімати в небо авіацію.

"Вчора було багато повітряних тривог. І південь, і схід нашої держави був атакований. Пов'язане це з тим, що йдуть інтенсивні бойові дії на землі. Відповідно, росіяни піднімають авіацію - і штурмову, і винищувачі, які працюють постійно в небі", - зазначив речник Повітряних сил в ефірі.

Нагадаємо, російські окупанти у середу, 16 серпня, атакували Херсонську область. У результаті загинув 54-річний чоловік, який перебував на вулиці. Крім того, у Херсоні загарбники завдали удару по житловому будинку. Поранення отримав 71-річний чоловік, його госпіталізували до медичного закладу, де він перебуває під наглядом медиків.

Також обстріл Дніпропетровщини, який російська армія здійснила у середу, 16 серпня, забрав життя 18-річного юнака. Поранення отримали четверо осіб, серед яких дитина двох років. Медики за життя хлопця боролися до останнього. Травмована в результаті атаки 2-річна дівчинка у задовільному стані, лікування проходитиме амбулаторно.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російські окупанти у середу, 16 серпня, обстріляли Бериславський район у Херсонській області, внаслідок чого була вбита людина. Як зазначається, за даними слідства, 16 серпня близько 13:00 російські військовослужбовці обстріляли з артилерії село у Бериславському району. Через атаку загинув місцевий житель, який у момент обстрілу перебував на вулиці.

Головне