У Повітряних силах не змогли назвати точну кількість безпілотників, які накопичила росія

У Повітряних силах не змогли назвати точну кількість безпілотників, які накопичила росія

У Повітряних силах не змогли назвати точну кількість безпілотників, які накопичила росія. Про це в ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив речник ПС Юрій Ігнат.

Частина дронів-камікадзе була спрямована саме на Херсонський напрямок.

"Індикатором їхніх запасів є інтенсивність завдання ударів. Якщо дронів буде більше, логічно, що вони мають їх більше у наявності. Вони виготовляють у себе та імпортують з Ірану, йдуть дозовані поставки", – заявив речник ПС Юрій Ігнат.

Теорія, що дронів буде більше, а ракет менше – підтверджується, додав Ігнат.

Нагадаємо, російські окупанти розгорнули додаткові майданчики для запуску ударних дронів "шахедів" у Криму. Про це повідомила керівниця ОК "Південь" Наталя Гуменюк в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Вони намагаються запускати з тимчасово окупованого Криму, розширяючи там географію цих площадок, з яяких вони це роблять, розуміючи, що дійсно можуть бути уражені Збройними силами України, оскільки ми дістаємо аж до Керчі. Якщо раніше вони запускали тільки з мису Чауда, то тепер фіксуємо пуски ще й з Балаклави", - розповіла Гуменюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія тримає на Бахмутському напрямку приблизно 80 тис. військових, вона не зводить уваги з цієї ділянки фронту.

Про це розповів офіцер пресслужби 26 артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

 

Головне