У понеділок в Україні прогнозують від 1° морозу до 19° тепла

У понеділок в Україні прогнозують від 1° морозу до 19° тепла

Погода в Україні найближчими днями буде мінливою, з дощами та поступовим похолоданням. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

14 жовтня в столиці буде хмарно з дощем, температура вночі 6-8 градусів тепла, вдень 10-12 градусів. 15-16 жовтня очікується хмарна погода з проясненнями та можливим невеликим дощем

По всій країні, крім півдня, пройдуть помірні дощі, температура повітря вночі становитиме від 3 до 8 градусів тепла, а вдень підніметься до 8-13 градусів.

На півдні буде дещо тепліше, вночі 7-12 градусів, а вдень до 14-19 градусів тепла. 

У наступні два дні, 15 та 16 жовтня, погода буде переважно хмарною з проясненнями, також очікуються невеликі дощі. Температурний режим суттєво не зміниться: вночі 3-8 градусів тепла, вдень 7-12 градусів. 15 жовтня на півдні та сході країни буде трохи тепліше - до 17 градусів.

17 та 18 жовтня погода стане більш сухою, опади очікуються лише на південному сході країни.

Синоптики попереджають про можливі заморозки у західних, північних, Вінницькій та більшості центральних областей. Вночі температура може опуститися до 0-3 градусів морозу. Вдень повітря прогріється до 7-13 градусів, а на Закарпатті навіть до 16 градусів тепла.

Нагадаємо, 14 жовтня у світі святкують Міжнародний день стандартизації. У Грузії – Мцхетобу, у Польщі – День вчителя.

Як писали "Ми-Україна" раніше, понеділок, 14 жовтня, в Україні буде прохолодним та подекуди дощовим. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Головне