У Полтаві літній чоловік підпалив себе у приміщенні ОВА

У Полтаві літній чоловік підпалив себе у приміщенні ОВА

Літній чоловік підпалив себе у приміщенні Полтавської обласної військової адміністрації. Інцидент трапився 27 вересня близько 12:00, повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

За попередньою інформацією,71-річний чоловік, який зайшов до Полтавської ОВА, облив себе легкозаймистою речовиною та здійснив самопідпал.

“Поліцейські, які забезпечували охорону приміщення ПОВА, загасили полум'я на його одязі та викликали швидку. Чоловіка з опіками госпіталізували”, – йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці намагаються встановити мотиви вчинку та обставини події.

Тим часом полтавські ЗМІ пишуть, що чоловіка відвезли до лікарні з опіками 90% тіла. За попередніми даними, чоловік вилив на себе бензин після того, як не дочекався керівника відділу роботи зі зверненнями громадян.

Як писав “Ми-Україна” раніше, в Україні знешкодили масштабне наркоугруповання. Зловмисники діяли в одинадцяти регіонах країни. Серед людей збували заборонені речовини через інтернет-магазин, використовуючи месенджер Telegram, а усі фінансові операції проводили виключно у криптовалюті. 

Щомісяця угруповання заробляло понад 15 мільйонів гривень від продажу амфетаміну та інших наркотиків, виготовлених у підпільних власних лабораторіях, розташованих у Вінницькій та Одеській областях.

Головне