У Польщі в лікарні помер 14-річний українець: його збив п’яний водій

У Польщі в лікарні помер 14-річний українець: його збив п’яний водій

У Польщі в лікарні помер 14-річний українець, якого збив п'яний водій. Про це пише видання InPoland.

За словами речника польської поліції Анджея Боровяка, аварія сталася у Шамотульському повіті Великопольського воєводства. П'яний водій за кермом Volkswagen Passat влетів у автомобіль Fiat Seicento, який рухався перед ним. Від удару Fiat викинуло на зустрічну смугу руху і він зіткнувся з Opel Corsa. У той же час водій Volkswagen вилетів на узбіччя і збив двох велосипедистів, які знаходилися там у момент ДТП. 

У результаті аварії до лікарні потрапили п'ятеро осіб, у тому числі і 14-річний українець, він був одним з велосипедистів. Згодом хлопець помер у лікарні.

Згодом місцева поліція встановила, що водій автомобіля Volkswagen, який влаштував цю аварію, перебував у стані алкогольного сп'яніння. У його організмі виявили 1,6 проміле алкоголю. Чоловіка затримали.

Як повідомляли "Ми-Україна", в Англії на пляжі виявили непритомну 14-річну українську дівчинку, згодом вона померла у лікарні. Українку знайшли на пляжі у південному англійському графстві Девон у непритомному стані. Після того, як постраждалу знайшли, її доставили до Королівської лікарні Девона та Ексетера, однак врятувати дівчинку не вдалося.

Головне