У Польщі жорстоко вбили та розчленували 48-річного українця

У Польщі жорстоко вбили та розчленували 48-річного українця

У польському селі Рокіцини на фермі було жорстоко вбито 48-річного українця. Пожежники, яких викликали на місце пожежі, виявили його тіло під час гасіння.

Як повідомляє низка польських ЗМІ.

У поліції заявили, що чоловіка жорстоко вбили, а потім підозрювані навмисно підпалили ферму, щоб приховати сліди злочину. Підозрювані – двоє чоловіків і жінка – наразі перебувають під вартою на три місяці.

Двом чоловікам висунули звинувачення у вбивстві з особливою жорстокістю, тоді як жінку звинуватили в ненаданні допомоги потерпілому та приховуванні слідів злочину.

Згідно з польськими медіа, чоловік і жінка були власниками ферми, а ще один чоловік – працівником. Також зазначається, що тіло загиблого було розчленоване, ймовірно, сокирою.

Окружний прокурор Лемборка Патрік Вегнер повідомив, що один із підозрюваних у вбивстві зізнався й надав детальні пояснення. Проте прокуратура вважає вказаний мотив вбивства нелогічним і відірваним від реальності, тому слідство триватиме.

Вегнер також зазначив, що підозрювані в ніч убивства вживали алкоголь.

Убитий українець працював на фермі кілька місяців. Слідчі з'ясовують, чи отримував він гроші за роботу, чи тільки харчування та проживання. Він не мав трудового договору.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Києві ЦНАПи готові прийматим військовозобов'язаних для оновлення даних.

Головне