У Польщі заявили про прискорення підготовки безпекової угоди з Україною

У Польщі заявили про прискорення підготовки безпекової угоди з Україною

Польський депутат і голова ради з питань співпраці з Україною Павел Коваль заявив про прискорення роботи над двосторонньою безпековою угодою між країнами. 

Польський депутат і голова ради з питань співпраці з Україною Павел Коваль заявив, що угода "незабаром буде готова".

При цьому, документ стане лише доповненням, оскільки Польща вже понад два роки підтримує Україну у військовому плані.

"Наразі прискорюється робота над безпековою угодою між нашими країнами. Незабаром вона буде готова, але ця угода, з нашої точки зору, буде лише доповненням, такою собі вишенькою на торті. Адже весь процес військової підтримки України триває вже більше двох років, і, без сумніву, Польща була першою в цьому процесі", – підкреслив він.

Нагадаємо, понад 60% мостів у Києві перебувають у вкрай незадовільному стані. Їхній рівень аварійності настільки високий, що експлуати ці мости стає небезпечно та неможливо. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив голова постійної комісії Київської міської ради з питань бюджету, соціально- економічного розвитку та інвестиційної діяльності Андрій Вітренко.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Сполучені Штати призупинять усі замовлення від інших країн на системи ППО Patriot і ракети-перехоплювачі до них. Натомість усі наявні системи США віддаватимуть Україні. Про це повідомило видання Financial Times. 

Головне