У Польщі за підозрою у нападі на поліцейських затримали українця, - ЗМІ

У Польщі за підозрою у нападі на поліцейських затримали українця, - ЗМІ

Громадянина України 38 років затримали у Польщі за підозрою у стрілянині на початку вересня на ринку “Олімпія” у Варшаві. Як пише польське видання wprost.pl, за це чоловікові та його спільникові загрожує 10 років позбавлення волі. 

За даними видання, напад було скоєно на співробітників розвідувально-патрульного відділу Головного управління варшавської поліції. У результаті інциденту був поранений випадковий перехожий. Постраждалого доставили до лікарні, де йому надали медичну допомогу. 57-річний чоловік отримав поранення в ногу, його життю нічого не загрожувало.

Після нападу зловмисники зникли з місця події, проте їх оперативно розшукали правоохоронці. Спочатку затримали 38-річного українця, а пізніше - 45-річного вихідця з Таджикистану. 

Місцева прокуратура висунула обом затриманим чоловікам звинувачення в нападі на поліцейських шляхом спільного та узгодженого застосування вогнепальної зброї. Суд ухвалив рішення про тимчасовий арешт підозрюваних на три місяці. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, у середу, 2 жовтня, у Нідерландах вперше виписали штраф у 100 євро чоловікові, який домагався жінки у публічному місці, а саме на вулиці.

Головне