У Польщі вночі підіймали авіацію через удари рф по Україні

У Польщі вночі підіймали авіацію через удари рф по Україні

Польща знову підіймала в повітря свої винищувачі та авіацію союзників через ракетну атаку російських військ на Україну в ніч на 14 червня.

Про це повідомило Оперативне командування ЗС Польщі в соцмережі Х.

Поляків попередили про можливе підвищення рівня шуму в південно-східній частині країни через початок польотів польської та союзницької авіації у повітряному просторі.

Також зазначено, що це була "ще одна дуже напружена ніч" для системи протиповітряної оборони Польщі через активність російської дальньої авіації, яка завдавала ударів крилатими ракетами та "шахедами" по об'єктах, зокрема на західній території України.

"Були задіяні всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а Оперативне командування РП здійснює постійний моніторинг ситуації", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, сім ракет та 17 "шахедів" збила наша ППО. Усього ворог застосував 14 ракет та 17 ударних БпЛА.

24 цілі збито у Хмельницькій, Харківській, Миколаївській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській та Кіровоградській областях.

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки “MAGURи для ГУРу”:

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Monohttps://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Як інформував "Ми-Україна" раніше, ЗСУ відмінусували ще 1250 окупантів та 48 артсистем ворога. За добу Сили оборони також знищили 26 бойових броньованих машин і 46 артилерійських систем.

Головне