У Польщі та Чехії через повені тимчасово скасували низку залізничних рейсів

У Польщі та Чехії через повені тимчасово скасували низку залізничних рейсів

Польща та Чехія скасували низку залізничних рейсів через масштабні повені, які виникли у цих країнах. Про це повідомили в "Укрзалізниці".

Українські залізничники наголосили, що готові допомогти колегам організацією стиковок для українських пасажирів.

"Через повені у Польщі та Чехії залізничні оператори обох країн тимчасово скасували низку рейсів. Укрзалізниця на зв’язку з перевізниками обох країн і готова допомогти з гнучкою організацією стиковок для українських пасажирів", - йдеться у повідомленні.

Також в "Укрзалізниці" зазначили, що наразі обидва поїзди з Праги - до Чопа і до Перемишля - перебувають у Чехії, тобто вони не встигнуть на стиковочні українські рейси. 

"Ми нагадуємо, що готові прийняти пасажирів із квитками на сьогоднішні поїзди на будь-який наш рейс аналогічного напрямку протягом найближчої доби на будь-які вільні місця без обміну квитків.

Що стосується пасажирів з України, які прямують на свою стиковку у празькому напрямку, то радимо зв'язатися з вашим чеським або польським оператором залізниці і уточнити розклад наступних рейсів. Є висока ймовірність того, що пасажирам варто запланувати ночівлю у місті стиковки", - наголосили у "Укрзалізниці".

Як повідомляли "Ми-Україна", Одесу накрила потужна злива вранці у неділю, 15 вересня. Через потужні опади рівень води у місті піднявся дуже суттєво - вулиці затоплені, у воді плавають автомобілі.

Головне