У Польщі сталася смертельна ДТП з українцями

У Польщі сталася смертельна ДТП з українцями

У Польщі поблизу польського міста Познань сталася дорожньо-транспортна пригода за участю мікроавтобуса, в якому перебували українці. Внаслідок аварії загинув водій, ще шестеро пасажирів отримали поранення. Про це повідомляють у пресслужбі МЗС, інформує TVP3 Poznań.

Відомо, що трагедія за участі мікроавтобуса "Fiat Ducato" з українською реєстрацією та вантажного автомобіля сталася увечері 30 липня.

"За наявною інформацією "Fiat Ducato" врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають роботи з будівництва смуги. В мікроавтобусі перебувало сім громадян України. Водій мікроавтобуса загинув на місці, шестеро пасажирів було госпіталізовано з ушкодженнями різної тяжкості", - повідомили у пресслужбі.

Стан постраждалих українців оцінюється як стабільний. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження.

"Справа перебуває на контролі Генерального консульства України у Вроцлаві", - додали в МЗС.

Нагадаємо, що на Кіровоградщині засудили колишнього поліцейського, який у стані алкогольного сп’яніння спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Чоловік отримав 11 років за ґратами.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Волині на автодорозі Ковель-Любомль сталася ДТП за участю автомобілів Audi та ВАЗ. Внаслідок якого загинула жінка та ще п’ять осіб отримали травми, серед яких троє дітей.

 

Головне