У Польщі поблизу кордону рф впав невідомий предмет

У Польщі поблизу кордону рф впав невідомий предмет

У Польщі в населеному пункті Ожехово поблизу міста Ольштин Вармінсько-Мазурського воєводства, що межує з Калінінградською областю росії упав невідомий предмет. 

У Міністерстві оборони РП вважають, що це метеорологічна куля, але з міркувань безпеки обʼєкт перевіряють спецслужби країни.

Обʼєкт виявили місцеві лісники, які повідомили про це польським спецслужбам. На місці працювала польська поліція, яка згодом вивезла його з цього місця. Польські локальні ЗМІ неофіційно інформували, що до кулі була привʼязана капсула з кириличними написами.

Міністр національної оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш розповів, що що це, ймовірно, метеорологічна куля. Проте, польські спецслужби це перевіряють.

За його словами, все вказує на те, що це – цивільний, а не військовий повітряний обʼєкт. Він також не виключив, що це російська метеорологічна куля, випущена у Калінінградській області РФ, яка через вітер могла опинитися в Польщі.

Нагадаємо, що Польща підписала контракт на виробництво 48 пускових установок M903, що входять до складу систем ППО Patriot.

Як повідомляли "Ми-Україна", українців попередили про черги на кордоні, які утворилися з легкових автомобілів. 

Головне