У Польщі перевернувся автобус з українцями - 18 людей госпіталізовано

У Польщі перевернувся автобус з українцями - 18 людей госпіталізовано

Вночі 27 січня у Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса з України. Внаслідок аварії 18 людей постраждали. Про це повідомляє видання TVN24.

ДТП трапилось неподалік польсько-українського кордону. З України до Польщі їхали 59 осіб, а також 2 водіїв. Як повідомляє RMF 24, на одному із поворотів автобус перекинувся на бік. 

"18 осіб доставлено до лікарень Томашува-Любельського, Грубешова та Замостя. За попередніми даними, їхньому життю нічого не загрожує", - повідомив черговий воєводського управління Державної пожежної служби в Любліні Кшиштоф Томасяк.

На цій ділянці траси в момент аварії йшов сніг і була ожеледиця, проте рятувальники заявили, що погодні умови навряд чи спричинили ДТП.

Нагадаємо, на півдні російські війська збільшують, а потім зменшують кількість штурмів, спостерігають "тахікардію" у ворога, який зазнає великих втрат. Про це в ефірі марафону повідомила керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міністерство оборони російської федерації продовжує здійснювати заходи для поширення впливу росії в країнах Африки, зокрема, у Буркіна-Фасо.

Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Головне