У Польщі не проти використання західної зброї для ударів по росії

У Польщі не проти використання західної зброї для ударів по росії

Число держав ЄС, які погодяться зняти обмеження на удари Україною по об'єктах в рф західним озброєнням, збільшиться. Деякі країни Європейського Союзу дозволили  українським захисникам бити їхньою зброєю по цілях на території росії. Про це повідомив глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель.

"росія сьогодні робить, що хоче, а Україну якось обмежують якісь країни, цьому треба покласти край. Польська позиція зрозуміла, Україна повинна мати можливість боротися з технікою, яку вона отримує, Польща в цьому питанні не заперечує", - сказав він, визнавши, що небагато країн мають таку позицію.

Країн Євросоюзу обговорили можливість зняття обмежень для ЗСУ на використання західної зброї для ударів по військових цілях на території рф.

Нагадаємо, Венера виявилась більш сейсмічно активною планетою, ніж вважалось раніше. Такого висновку дійшли науковці, які порівняли радіолокаційних зображень десятирічної давності, пише Reuters. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія атакувала селище міського типу Краснопілля Сумської області, унаслідок цього загинули дві людини, є поранені. Про це повідомляє в.о. голови Краснопільської громади Ірина Юхта. 

Головне