У Польщі на полігоні під час навчань загинули двоє людей, - RMF24

У Польщі на полігоні під час навчань загинули двоє людей, - RMF24

У Польщі на військовому полігоні під час навчань із підриву тротилу стався нещасний випадок, унаслідок якого загинули двоє людей. Про це  повідомили в виданні RMF24.

Інцидент стався сьогодні, 25 березня, на військовому полігоні в Соларні (Люблінецький повіт, Сілезьке воєводство) під час навчань з підриву тротилу.

На території колишньої 13-ї зенітно-ракетної ескадрильї під час навчань із вибуху тротилу стався інцидент, унаслідок якого постраждали двоє людей.

Видання повідомляє про нещасний випадок, на жаль, є загиблі від отриманих травм.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів про успіхи нацгвардійців на фронті за тиждень. За цей тиждень Нацгвардія знищила 36 танків та 26 бліндажів з окупантами. 

Бійці НГУ утримують свої позиції та завдають удари у відповідь.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кількість постраждалих внаслідок ракетної атаки рф на Київ вранці 25 березня зросла до 10 осіб. Про це повідомив мер української столиці Віталій Кличко.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.