У Польщі чоловік поранив ножем двох 15-річних українців

У Польщі чоловік поранив ножем двох 15-річних українців

У Бродненському парку Варшави 26-річний чоловік поранив ножем двох 15-річних українців, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

Відомо, що нападник громадянин Узбекистану. Він нібито прибув на місце події з рюкзаком від компанії, яка займається доставкою їжі.

"Жертвами нападу стали двоє 15-річних українців. Вони були госпіталізовані до лікарні з пораненнями рук і живота. Також з ними були однолітки, які не постраждали", - йдеться в повідомленні.

Зловмисника затримала поліція. Під час втечі чоловік нібито втратив свої речі, що дозволило правоохоронцям швидко знайти його.

Нагадаємо, що на Закарпатті чоловік напав на прикордонника з ножем. Інцидент стався, коли чоловік не виконав вимоги щодо зупинки свого транспортного засобу та намагався втекти від правоохоронців.

Як повідомляли "Ми-Україна", уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець звернувся до керівників Нацполіції та ДБР через інцидент у Чернівцях. Там під час затримання місцевого мешканця патрульна поліція застосувала фізичну силу та доставила його до ТЦК.

Головне