У Польщі через негоду перекинувся український автобус: є постраждалі

У Польщі через негоду перекинувся український автобус: є постраждалі

Український автобус рейсу Рига-Чернівці 19 січня вночі зазнав ДТП на території Польщі. Аварія, спричинена ускладненими погодними умовами, сталась у селі Вишниці (Люблінське воєводство), розповіла в коментарів виданню "Укрінформ" речниця поліції міста Біла Підляська Барбара Салчинська-Пирхла. 

У пасажирському транспортному засобі в мить аварії знаходилось 26 людей (серед яких два водії, решта - пасажири), трьох з них - ушпиталено.

Правоохоронці розповіли що 63-річний водій автобуса сполучення не обрав правильну швидкість з огляду на погодні умови - йшов сніг і було дуже слизько. Це і послужило причиною ДТП.

Транспортний засіб на повороті занесло, він з’їхав на праве узбіччя, зачепив енергопоглинаючий бар'єр і перекинувся, зіткнувшись із деревом. Перевірка виявила, що водій був тверезим.

Нагадаємо, наприкінці грудня у Туреччині сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої 10 людей загинули, ще майже 60 осіб постраждали, серед них дві українки

Як писав "Ми-Україна" раніше, у грудні у результаті ДТП поблизу села Даргов Требішовського округу Кошицького краю в Словаччині, постраждали вісім з 53 пасажирів автобуса, який слідував із Відня до Києва.

Головне