У Покровському районі Донеччини через обстріли стався збій в електропостачанні

У Покровському районі Донеччини через обстріли стався збій в електропостачанні

У неділю, 2 квітня, російські окупаційні війська обстріляли Курахівську ТЕС. У зв'язку з цим у Покровському районі Донецької області стався збій в електропостачанні.

Про це повідомив голова обласної війської адміністрації Донецької області Павор Кириленко у своєму Telegram-каналі.

"У результаті обстрілу російськими окупаційними військами Курахівської ТЕС порушено електропостачання по 3-м електромережам 110 кВ, які забезпечують живлення Покровського району", - йдеться в повідомленні голови ОВА.

За його словами, також виникла перерва протягом 10 хвилин в електропостачанні Краматорського енерговузла. Наразі вже здійснено відновлення.

Крім того, здійснюються перепідключення споживачів Покровського району на альтернативні мережі електропостачання.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у неділю, 2 квітня, російські окупанти здійснили обстріл Костянтинівки Донецькій області. Атаковано центр міста, шість людей загинули, ще восьмеро поранені. Андрій Єрмак заявив, що було пошкоджено 16 багатоквартирних будинків, вісім приватних будинків, дитячий дошкільний заклад, будівля Костянтинівської державної податкової інспекції, газові труби, три автомобілі. За його словами, ворог наніс два удари (С-300) та здійснив чотири залпи (РСЗВ “Ураган”).

До того ж зранку російські війська били з мінометів по Сумській області. У результаті одного з обстрілів загинули двоє людей. При цьому ніч в регіон була спокійною. Як зазначається, у Новослобідській громаді о п’ятій ранку росіяни з мінометів вдарили по молоковозу в одному із населених пунктів громади. Було два “прильоти”.

Головне