У Подільському районі Києва під завалами перебувають 10 людей

У Подільському районі Києва під завалами перебувають 10 людей

У Подільському районі Києва під завалами перебувають 10 людей. Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація. 

"В Подільському районі, де виникло загоряння складу на площі приблизно 3000 кв м, проводиться пошук потерпілих", - зазначив начальник КМВА Сергій Попко.

Попередньо, під завалами перебуває 10 осіб. На місці працюють рятувальники.

Нагадаємо, на Хмельниччині уночі ППО знищили три "шахеди". Про це повідомили у Хмельницькій обласній військовій адміністрації.

"Під час нічної повітряної тривоги в межах Хмельницької області сили ППО ЗСУ знешкодили 3 БПЛА типу "Shahed". За наявною інформацією, цивільне населення не постраждало, на об'єктах інфраструктури руйнувань нема", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, для здійснення масованого ракетного обстрілу по Україні вранці 29 грудня росіяни використала майже 110 ракет різних типів, включно  балістичними, крилатими та "Кинджалами". Про це повідомив президент Володимир Зеленський. 

За словами глави держави, українська ППО з викликом впоралась і знищила більшість запущених противником повітряних цілей, але без постраждалих та загиблих не минулось.

 

Головне