У Підмосков’ї сталася масштабна пожежа на заводі полімерної продукції "Павітек"

У Підмосков’ї сталася масштабна пожежа на заводі полімерної продукції

В Обухово, Підмосков'я, спалахнула масштабна пожежа, яка почалася в цеху, де виробляють полімерні вироби.

Про це повідомляють росЗМІ.

Пожежа розпочалася близько 12 години ночі 11 січня, і охопила площу в 8000 квадратних метрів. Зараз подію визнано пожежею рангу №3, і хоча її не вдалося поки що локалізувати, більше 100 осіб борються з полум'ям. Наразі немає інформації про потерпілих, але персонал цеху зміг самостійно евакуювався з приміщення.

Виробничий цех є власністю ТОВ "Павітек", що спеціалізується на виготовленні акустичних підкладок із полімерних композицій, універсальних килимків та спортивних продуктів, таких як різноманітні підлогові покриття та килимки для фітнесу.

Важливо зауважити, що власник цього приміщення, холдинг Gavary Group, перебуває під українськими санкціями через виробництво матеріалів для спецвзуття, касок, бронежилетів та іншого спорядження.

Водночас у Москві сталася пожежа в адміністративно-виробничій будівлі. Площа пожежі становить 2000 квадратних метрів. Для тушіння вогню на місце події викликано пожежний потяг.

Нагадаємо, 4 січня на  аеродромі "Шагол" у російському Челябінську згорів винищувач-бомбардувальник Су-34. 

Відомо, що операцію провело Головне управління розвідки Міноборони України. Варто зауважити, що вартість винищувача, що спалахнув, становить 36 мільйонів доларів.

Згодом Тракторозаводський районний суд Челябінська заарештував 16-річного хлопця за підозрою в спробі підпалу військового літака Су-34.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Харків потрапив під ракетний удар ввечері, 10 січня. Російські окупанти випустили дві ракети, які влучили біля готелю у центральній частині міста.

Головне