У Пекіні тривають переговори Путіна і Сі Цзіньпіна

У Пекіні тривають переговори Путіна і Сі Цзіньпіна

У Пекіні відбуваються переговори між російським президентом Володимиром Путіним та його китайським колегою Сі Цзіньпіном.

Цю інформацію повідомляють російські ЗМІ.

Путін спочатку виступив на третьому Міжнародному форумі "Один пояс, один шлях", а після цього розпочались переговори з китайським лідером.

Речник російського президента Дмитро Пєсков повідомив, що Путін та Сі продовжили переговори у закритому форматі, а потім планується спілкування один на один.

Під час початку зустрічі делегацій Володимир Путін відзначив, що в нинішніх умовах важлива тісна координація в зовнішній політиці, і саме таку співпрацю будують росія та Китай. Він також зазначив, що обсяг товарообігу між двома країнами перевищує $200 мільярдів, і ця цифра точно зростатиме впродовж року.

Сі Цзіньпін відзначив, що рф та Китай надалі поглиблюватимуть політичну взаємодію і підтримуватимуть міцну стратегічну співпрацю. Він також відзначив теплі відносини між двома країнами та міцну особисту дружбу лідерів Росії та Китаю.

За словами китайського лідера, Пекін готовий співпрацювати з Росією "для захисту міжнародної справедливості".

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Кіровоградщині керівник благодійної організації незаконно переправляв призовників через кордон.

Головне