У ПАРЄ проголосували за фінансову допомогу українцям для повернення в Україну

У ПАРЄ проголосували за фінансову допомогу українцям для повернення в Україну

Парламентська асамблея ради Європи (ПАРЄ) проголосувала за виплати українцям для повернення додому по завершенні бойових дій. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Це буде грошова допомога людям для підтримки. Її суму наразі не називають.

Після закінчення бойових дій українці, які будуть повертатись жити в Україну, зможуть отримати фінансову допомогу від європейських країн, повідомив голова комітету ПАРЄ з питань міграції Олексій Гончаренко.

"В ПАРЄ проголосували за виплати грошей українцям для повернення в Україну! Тобто після закінчення бойових дій українці, які будуть повертатись жити в Україну, зможуть отримати фінансову допомогу від європейських країн. Дуже довго відстоював це. І нарешті є результат", — сказано у повідомлені.

Нагадаємо, у Польщі cтворять спеціальні підрозділи прикордонників, аби захистити кордон від агресивних нападів нелегальних мігрантів з боку білоруського кордону. Про це повідомив заступник глави МВС Польщі Чеслав Мрочек.

Як писали "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці армії рф вранці 27 червня здійснили черговий обстріл житлового кварталу міста Селидове на Донеччині. Атака відбулась близько 08:45, є поранені. 

Головне