У Парижі 32-річний чоловік здійснив напад на залізничному вокзалі: поранено трьох людей

У Парижі 32-річний чоловік здійснив напад на залізничному вокзалі: поранено трьох людей

У столиці Франції у суботу, 3 лютого, 32-річний громадянин Малі здійснив напад ножем на трьох людей, інформує Le Figaro.

Відомо, що напад стався о 7:45 на Ліонському залізничному вокзалі. 

Варто зазначити, що під час затримання в зловмисника виявили при собі ніж і молоток. Також чоловік мав при собі італійське посвідчення водія. 

Правоохоронці розповіли, що мотив нападу невідомий, але малієць має психіатричні розлади.

"Чоловік нібито напав на трьох жертв, зберігаючи мовчання протягом усього інциденту, а потім підпалив свій рюкзак, перш ніж був заарештований поліцією. Він має психіатричні розлади, йому 32 роки", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок агресії зловмисника двох постраждалих госпіталізували до медичного закладу, де вони знаходяться під наглядом лікарів. Один із потерпілих отримав поранення живота.

Нагадаємо, що під час недільної служби 28 січня в італійській церкві Санта-Марія в районі Сариєр у Стамбулі в Туреччині сталася стрілянина через яку загинула людина

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Білоцерківському районі Київщини 18-річний батько вбив двомісячну доньку ударом по голові. Таким чином чоловік намався заспокоїти немовля, яке плакало.

Головне