У окупованому Скадовську прогриміли вибухи: "прилетіло" по розташуванню окупантів

У окупованому Скадовську прогриміли вибухи:

У тимчасово окупованому Скадовську вдень 9 листопада прогриміли вибухи. За даними речника Української добровольчої армії Південь Сергія Братчука, "прилетіло" по розташуванню окупантів.

Попередньо була інформація про удар по базі "Лотос", де базувалися російські окупанти. Однак згодом Братчук це спростував і зазначив, що удар було завдано по будівлі колишнього колгоспу, де також знаходилися росіяни.

"Місце влучання - будівля колишнього колгоспу "Радянська Україна" на розі Гагаріна та Портової. Все заблоковано, і близько не пускають. Вже відомо про мінімум 15 поранених та п'ять "хороших русских", - зазначив Братчук.

photo_2023-11-09 13.11.56.jpeg (300 KB)

photo_2023-11-09 13.12.04.jpeg (147 KB)

Нагадаємо, у ніч на 17 жовтня, ЗСУ вдарили на ворожих аеродромах у тимчасово окупованих Луганську та Бердянську. ЗСУ завдали точних ударів по вертольотах та обладнанню, яке знаходилося на аеродромах. Згодом у ССО уточнили, що їм вдалося ліквідувати дев’ять гелікоптерів різних модифікацій та десятки одиниць живої сили.

Як повідомляли "Ми-Україна", у тимчасово окупованому Луганську стався вибух, в результаті якого загинув відомий колаборант Михайло Філіпоненко, який володів посадою "депутата народної ради ЛНР" та очолював управління "народної міліції".

 

Головне