У окупованому Бердянську підірвали суддю-зрадника Віталія Ломейка: він загинув

У окупованому Бердянську підірвали суддю-зрадника Віталія Ломейка: він загинув

Суддю-зрадника Віталія Ломейка з Запоріжжя підірвали у окупованому Бердянську. Внаслідок отриманих травм він помер, повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони.

За даними ГУР, Ломейко після окупації Бердянська росіянами добровільно пішов на співпрацю з ворогом.

"2 жовтня 2024 року біля шостого будинку на вулиці красних партізан у мікрорайоні Лиски неподалік порту в тимчасово окупованому Бердянську вибухнув автомобіль, в якому перебував зрадник Віталій Ломейко. 

Ломейко - суддя Чернігівського районного суду Запорізької області, який залишився в окупованому Бердянську, порушив присягу в умовах війни та свідомо й добровільно пішов на співпрацю з  російськими загарбниками", - йдеться у повідомленні.

Також у ГУР наголосили, що суддя-зрадник причетний до репресій українців в окупації та воєнних злочинів.

"Доля Віталія Ломейка - нагадування усім зрадникам, що прислужування катам українського народу небезпечне для здоровʼя і життя", - заявили в українській розвідці.

Як повідомляли "Ми-Україна", українські дипломати та розвідники успішно провели чергову операцію з евакуації громадян з Лівану. За дорученням Президента України, Міністерство закордонних справ спільно з Головним управлінням розвідки Міністерства оборони організували повернення 179 осіб, серед яких 134 українці.

Головне