У одному з районів Києва виявили уламки збитого дрона: постраждав чоловік (оновлено)

У одному з районів Києва виявили уламки збитого дрона: постраждав чоловік (оновлено)

Уламки збитого ворожого дрона виявили на трасі у Києві. Про це повідомив мер української столиці Віталій Кличко.

За його даними, уламки дрона впали у Голосіївському районі на Обухівську трасу.

"Рятувальники отримали повідомлення, що в Голосіївському районі, на Обухівську трасу впали уламки БпЛА. Інформації про руйнування і постраждалих наразі немає", - повідомив Кличко.

Водночас він наголосив, що на місце падіння уламків вже прямують екстрені служби для встановлення усіх обставин. 

Згодом мер Києва додав, що внаслідок падіння уламків постраждав чоловік - рештки дрона впали на його автомобіль, внаслідок чого транспортний засіб повністю згорів.

"Уточнена інформація. У Голосіївському районі столиці, де уламки ворожого БпЛА впали на дорогу, виникла пожежа, яка повністю знищила легкове авто. Постраждав водій автомобіля. Пожежу наразі локалізували", - заявив Кличко.

Нагадаємо, вранці 26 серпня росія здійснила масовану атаку на Україну. Для повітряного нападу ворог використав ракети різного типу та ударні дрони. Від ранку і досі системи ППО працюють у різних містах. Внаслідок ворожої атаки є жертви, постраждалі, руйнування та пошкодження енергетичної інфраструктури. У низці регіонів запроваджені екстрені відключення світла, оскільки росіяни поцілили у енергооб'єкти.

Як повідомляли "Ми-Україна", російські війська завдали удару по Київській гідроелектростанції у Вишгороді під час масованої ракетної атаки. Відеоматеріали з наслідками обстрілу поширилися соціальними мережами.

Головне