У одному з міст Донеччини вводять майже цілодобову комендантську годину: деталі

У одному з міст Донеччини вводять майже цілодобову комендантську годину: деталі

Майже цілодобову комендантську годину запровадять у місті Новогродівка Покровського району Донецької області. Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Він наголосив - комендантська година у Новогродівці триватиме 20 годин на добу. Вона почне діяти від завтра.

Також Філашкін наголосив - ситуація поблизу Новогродівки складна місцева влада очікує, що тривала комендантська година сприятиме безпеці мирних мешканців.

"Ворог підійшов дуже близько. Щоб ми вивезли з населеного пункту людей і вони не заважали робити нашим військовим свою справу, бо вони і воюють, і евакуюють наше населення, було ухвалено таке рішення", - зазначив очільник Донеччини.

Нагадаємо, раніше Вадим Філашкін заявив, що у місті Торецьк на Донеччині, яке перебуває під постійними обстрілами російських окупантів, залишаються близько 3000 людей. Кожного дня з міста вдається вивезти 10-15 осіб, тобто евакуація відбувається дуже повільно.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Харківській області запроваджено нові правила комендантської години для 201 населеного пункту, обмеження діятимуть з 17:00 до 09:00. 

Головне