У Новосибірську спалили обласне управління ФСБ

У Новосибірську спалили обласне управління ФСБ

В російському місті Новосибірськ сталася пожежа в обласному управлінні Федеральної служби безпеки (ФСБ). Про це повідомляє ГУР.

За даними Головного управління розвідки України, невідомі особи закинули легкозаймисту суміш через вибите вікно будівлі, що призвело до загоряння.

"У місті Новосибірськ на росії згоріло обласне управління ФСБ ― у вибите вікно контори чекістів закинули легкозаймисту суміш та підпалили", - зазначили в українській розвідці.

ГУР відзначає зростання кількості подібних інцидентів на території росії. На думку української розвідки, це свідчить про збільшення числа людей, готових до рішучих дій проти чинного режиму в Кремлі.

Однак офіційного підтвердження цієї інформації з боку російських джерел наразі немає.

Нагадаємо, у селі Осенці Пермського краю росії сталася велика пожежа на приватній базі зберігання нафтопродуктів. Про це повідомили в МНС росії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупанти завдали 493 удари по 10 населених пунктах Запорізької області за добу 3 жовтня. Ворог атакував з авіації, дронів, артилерії та реактивних систем залпового вогню. Внаслідок обстрілів є значні руйнування, повідомляє голова обласної військової адміністрації Іван Федоров.

Головне