У Новоросійську горить електропідстанція "Кирилівська", без світла – 26 тисяч жителів (відео)

У Новоросійську горить електропідстанція

У Новоросійську горить підстанція "Кирилівська", понад 20 тисяч мешканців міста залишились без електрики. Про це повідомив мер міста Андрій Кравченко.

За інформацією росЗМІ, місцеві жителі вночі чули звуки ударних безпілотників.

Мер міста Новоросійськ Андрій Кравченко повідомив, що причина пожежі наразі не встановлена. А от місцеві жителі заявили, що вночі чули звуки дронів.

"По Новоросійському внутрішньоміському району ситуація складніша. Бригада ЮЗЕС займається відновленням енергопостачання. Додаткову інформацію буде доведено моїм заступником." – наголосив мер міста Новоросійськ.

Понад 20 тисяч мешканців Новоросійська залишилися без електрики через пожежу. Наразі фахівці займаються його ліквідацією.

Нагадаємо, кабінет міністрів України затвердив нову форму військового квитка, а ті що були оформлені до 16 травня вважаються дійсними до видачі документа нового зразка. Про це повідомили на сайті уряду.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська окупаційна армія за добу 2 352 рази атакувала Донецьку область, через це загинули три людини, ще п'ять отримали поранення. Про це повідомляє Національна поліція України.

Головне