У Новогродівці до двох осіб зросла кількість загиблих: під завалами знайшли тіло 55-річного чоловіка

У Новогродівці до двох осіб зросла кількість загиблих: під завалами знайшли тіло 55-річного чоловіка

У Новогродівці на Донеччині, яку вночі 30 листопада ракетами атакували російські окупанти, до двох зросла кількість загиблих. Про це повідомили у пресслужбі Національної поліції України.

За даними правоохоронців, з-під завалів будинку, який зруйнували росіяни, дістали тіло ще одного чоловіка. Це 55-річний чоловік, який проживав у цьому домі.

"Новогродівка. Станом на 16:00 вже двоє загиблих: з-під завалів дістали тіло ще одного чоловіка. Загиблим є 55-річний мешканець будинку", - йдеться у повідомленні.

Також у Національній поліції додали, що продовжують пошуки цілої родини - 33-річної жінки, 38-річного чоловіка та 8-річної дівчинки.

"Рятувальна операція триває", - наголосили у правоохоронних органах.

Нагадаємо, вночі 30 листопада російські окупанти одночасно вдарили ракетами по Покровському району Донеччини. всього загарбники випустили шість ракет С-300 по Покровську, Новогродівці та Мирнограду.

Як повідомляли "Ми-Україна", вдень 30 листопада окупанти атакували Торецьк на Донеччині. Російське окупаційне військо вдарило по місту з мінометів. Внаслідок обстрілу постраждали троє мирних жителів - люди якраз чекали гуманітарну допомогу.

Головне