У низці регіонів України енергетиків через негоду переводять у посилений режим роботи

У низці регіонів України енергетиків через негоду переводять у посилений режим роботи

ДТЕК переводить своїх працівників у Києві та Київській області, а також на Донеччині у посилений режим роботи. Про це повідомили у пресслужбі компанії.

У ДТЕК наголосили, що посилений режим роботи енергетиків зумовлений негодою, яка спостерігається в Україні.

"Енергетики ДТЕК переведені у посилений режим в Києві, Київській та Донецькій областях. Синоптики прогнозують, що сьогодні впродовж всього дня вируватиме дощ та сильний вітер. Через це ми вже з ночі працюємо у посиленому режимі та ліквідовуємо наслідки негоди", - йдеться у повідомленні.

В компанії закликали людей не нехтувати правилами безпеки та не наближатися до ліній електропередач.

Нагадаємо, раніше у ДТЕК попередили киян про можливі відключення світла через негоду, яка від ранку спостерігається у Києві. 

"Друзі, у Києві пориви вітру до 25 м/с. Негода може призвезти до аварійних відключень світла. Наші фахівці в посиленому режимі готові ліквідовувати наслідки негоди", - зазначили у компанії.

Як повідомляємо "Ми-Україна", у Києві та області негода наробила лиха. Станом на 10:45 на Київщині через негоду пошкоджено 108 ліній, 2 774 трансформаторні підстанції. Без світла залишилися 88 353 родини. Більш за все постраждали Обухівський, Фастівський та Бучанський райони.

Головне